Mir se erdhët në xCoDeZz

United states of Albania

Krijo nje Llogari ose kyqu per te Vazhduar ne Forum

ImpressCMS Login_10

Kyçu - Login

Emri Juaj:

Fjalëkalimi:

Qëndro i identifikuar:

Nuk jeni ende anetar? Regjistrohu!

ImpressCMS Welcom11

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1ImpressCMS Empty ImpressCMS on Fri Oct 09, 2015 11:44 am

     

Prince#   

Administrators
Administrators

Prince#
ImpressCMS 9b084b10

ImpressCMS është një sistem të menaxhimit të përmbajtjes që ju lejon të lehtë të ndërtuar dhe për të ruajtur një web site dinamike. Fillimisht një pirun të Xoops, ImpressCMS është në përputhje me shumë module Xoops dhe temave, por edhe ka shumë përmirësime. Këto përfshijnë mbështetje amtare gjuhë, një ndërfaqe redesigned tërësisht admin, menaxhimin e pozicioneve të pakufizuar bllok në anën e përdoruesit, klonimin lehtë të blloqeve ekzistuese me një klik të vetëm, një magjistar redesigned instalimit me inline ndihmë në çdo hap, shumë përmirësime të sigurisë duke përfshirë futjen e koncepti Trust rruga, e cila lejon ruajtjen e të dhënave të ndjeshme jashtë rrënjë Web, një version i checker automatike, dhe një tipar i përshtatshëm privacy policy.


[English]

ImpressCMS is a content management system that allows you to easily build and maintain a dynamic Web site. Originally a fork of XOOPS, ImpressCMS is compatible with many XOOPS modules and themes, but also has many improvements. These include native multilingual support, a completely redesigned admin interface, management of unlimited block positions on the user side, easy cloning of existing blocks with a single click, a redesigned installation wizard with inline help at every step, many security improvements including the introduction of the Trust Path concept, which allows the storing of sensitive data outside the Web root, an automatic version checker, and a customizable privacy policy feature.

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum