Mir se erdhët në xCoDeZz

United states of Albania

Krijo nje Llogari ose kyqu per te Vazhduar ne Forum

[HTML] Vendosja e një foto në web me html kod Login_10

Kyçu - Login

Emri Juaj:

Fjalëkalimi:

Qëndro i identifikuar:

Nuk jeni ende anetar? Regjistrohu!

[HTML] Vendosja e një foto në web me html kod Welcom11

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

     

Prince#   

Administrators
Administrators

Prince#
Tek tema e parë shpjegova si eshte e ndërtuar një faqe html.Pjesa në të cilën punohet më shumë ne faqe është
Këtë rradhë doja tju shpjegoja si të vemë një foto në web me cod html.Çdo pjesë e webit ne gjuhen e html ka një -tag-
tag-për foton eshte img-bëjmë nje shembull


Code:
<html>
<head>
<title>Foto</title>------titulli (emri) i cili vehet midis head
</head>
<body>

<img src="vendndodhjen e fotos" with="300" height="300" alt="emrin" title="emrin">

</body>
</html>


kemi tag
width---gjerësia
height---gjatësia
alt----përdoret për ata që nuk shohin dhe web i shpjegon me anë të lexuesit vokal foton se cfarë është
title-----është emri titulli

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum