Mir se erdhët në xCoDeZz

United states of Albania

Krijo nje Llogari ose kyqu per te Vazhduar ne Forum

Qysh me ndalë ngarkimin automatik ne Dropbox? Login_10

Kyçu - Login

Emri Juaj:

Fjalëkalimi:

Qëndro i identifikuar:

Nuk jeni ende anetar? Regjistrohu!

Qysh me ndalë ngarkimin automatik ne Dropbox? Welcom11

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

     

Prince#   

Administrators
Administrators

Prince#
Qysh me ndalë ngarkimin automatik ne Dropbox? K10


Pasi që shumica e përdoruesve në Telefonat e tyre te menqur e kanë të instaluar Dropbox aplikacionin (Android dhe IOS).

Në shumicen e rasteve , kan dashur ti bëjn upload Fotot e Kameres që te kene më shume hapsir në smartofnin e tyre.
Dropbox njihet si një app me shumë hapesire ( Me Android shume kombo e mirë ).

Pasi që ne fillim e keni lejuar ngarkimin e fotografie tuaja ne menyre automatike ne Dropbox atehere aplikacioni gjate gjithë kohës tenton ti ngarkoj ato Dropbox Llogarine tuaj. (permes Wifi ose Data Usage)

Qysh me ndale këtë?

1) Hapeni Dropbox aplikacionin
2) Menu button -> klikoni Settings
3) Zgjidhni Turn off Camera Upload

Qysh me ndalë ngarkimin automatik ne Dropbox? Dropbo10

(Shembulli ne plateformen Android)

Në rast se deshironi prap ta lejoni serisht ngarkimin automatik te fotografive atehere bëjeni te njejtën procedure por ne fund klikoni ne Turn on Camera Upload.

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum