Mir se erdhët në xCoDeZz

United states of Albania

Krijo nje Llogari ose kyqu per te Vazhduar ne Forum

Rregullat e Forumit Login_10

Kyçu - Login

Emri Juaj:

Fjalëkalimi:

Qëndro i identifikuar:

Nuk jeni ende anetar? Regjistrohu!

Rregullat e Forumit Welcom11

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1Rregullat e Forumit Empty Rregullat e Forumit on Wed Apr 10, 2013 4:12 am

     

Prince#   

Administrators
Administrators

Prince#
© usAL 2012. All rights reserved.


USAL Community Rules

1.1 website usal synon drejt një audiencë të përgjithshme. Gjuha e qartë dhe vulgare, flasin drogës, lakuriqësi, pornografinë e të tjera nuk është e lejuar.

1.2 Mos mini mod. Ne do të donim për të inkurajuar dhe falënderoj anëtarët tanë për të përdorur Njoftoni butonin, pa shtuar kritikat e tyre. Shembuj të tillë përfshijnë - "Lock this thread!", "Paralajmërojnë këtë përdorues", "të ndaluar këtë përdorues", etj ..

1.3 Të gjitha shfaqet publikisht mesazhet janë të kufizuara vetëm në gjuhën angleze. Kjo përfshin postimet, tituj, firma, profilet, dhe forma të tjera të paraqitjes publike përveç nëse ndryshe thënë nga një anëtar i personelit.

1.4 Kur postimi një temë të re, ju lutem mos përmendur titullin temë si diçka të ngjashme me "Më ndihmo" - Në vend të kësaj, një temë e mirë do të ishte "Më ndihmo me modding My Gjinia" - Ajo duket më mirë, dhe më shumë njerëz do të përgjigjet për atë në këtë mënyrë.

1.5 Nënshkrimet nuk duhet të përmbajë asgjë të paligjshme, i qartë, përmbajnë lakuriqësi, apo të përmbajë Ju duhet të fshini këtë postWink (për të mirën tuaj). I njëjti rregull vlen edhe për avatars dhe parulla.

1.6 Mos krijoni një fije të re në një temë që është aktualisht tashmë në diskutim. Pa marrë parasysh se në qoftë se ju "ndjehen" ju meritoni të keni vet thread tuaj, thread ekzistuese duhet të përdoren përveç nëse një ose Admin Mod e mëson ndryshe.

1.7 Administratorët Faqja e internetit usal e rezervojmë të drejtën për të bllokohet dhe / ose të fshini ndonjë postimet ose temat të cilat ato i gjykojnë të parëndësishme ose pa peshë sipas gjykimit të tyre.

1.8 Ju lutemi përdorni kutinë e Kërkimit të forumeve para se të postimi temat që trajtojnë gabimet, problemet, pyetje, dhe pothuajse asgjë. Shanset janë që dikush i ka kërkuar tashmë të njëjtën pyetje dhe të marrë një përgjigje. Ju lutem kërkoni para se të filluar një fije të re.

1.9 Anëtarët e impersonating stafit nuk është e lejuar dhe ju do të përhershme-ndaluar nga vendi menjëherë. Kjo përfshin duke u thënë të tjerëve që janë të stafit ose që ka shënjat e stafit si avatar tuaj / nënshkrim.

1.10 Mos pyet për / shitur / reputacionit tregtar apo falë. Mos pyesni / luten për reputacionin ose falë për ndonjë arsye. Duke bërë kështu që do të rezultojë në një paralajmërim dhe ndoshta një ndalim disa ditë. Shtrëngim për reputacionin ose në sajë nuk do të tolerohet, dhe do të rezultojë në një paralajmërim / ndalim si.

1.11 Afishimi i Mesazhet private nuk do të tolerohet. Ai shkel të drejtat e përdoruesit në fjalë. Mesazhe private janë të mbeten vetëm se, private. Ky rregull vlen bord të gjerë nëse nuk shprehet ndryshe nga një anëtar i personelit.

1.12 Sigurimi i një shkarko për ndonjë fotografi e cila është projektuar për të dëmtuar ose të ndërpresin një kompjuter, rrjeti, ose një ent tjetër elektronike do të rezultojë në një ndalim të menjëhershëm nga vendi. Shembuj të këtyre dosjeve me qëllim të keq të përfshijnë, por nuk kufizohen vetëm në: Viruset, Rrjeti theksuar mjete (booters pritëse, botnets, etj), worms, dhe grabbers IP.

1.13 Afishimi i informacionit në lidhje me paralajmërimet që keni marrë nuk do të tolerohet. Ata janë vetëm për ju dhe askush tjetër për të parë. Ky rregull vlen Site-gjerë nëse nuk shprehet ndryshe nga një anëtar i personelit.

1.14 faqet referuese - Çdo vend referimi është që të mos të diskutohet në usAL. Dështimi për t'iu përmbajtur në këtërules do të rezultojë në një paralajmërim, dhe një ndalim.

1.15 Llogaritë e shumëfishta - Një person i vetëm i lejohet një llogari, nuk ka nevojë që dikush të ketë më shumë një llogari për këtë faqe interneti. Nëse do të gjeni se ju kanë llogari të shumta dhe nëse asnjë nuk është i ndaluar ne do të ndalojë të gjithë, por llogarinë kryesore për ju. Nëse do të gjeni se ju kanë llogari të shumta dhe ndonjë prej tyre janë të ndaluara atëherë të gjitha llogaritë në lidhje me përdoruesit kryesor do të ndalohet përgjithmonë nga ky website.

SPAM DHE REKLAMA2.1 Ne nuk tolerojmë spam. Me pak fjalë, mos postoni mesazhet e vogla apo të padobishme që nuk janë relevante për temën duke u diskutuar.

2.2 Mos PM A e moderatorit ose admin disa herë duke thënë të njëjtën gjë për të përpiqen dhe të shpejtuar një përgjigje / problem. Ne kemi marrë PD-së që ju merrni. Nuk ka nevojë për të mbajtur duke e dërguar atë.

2.3Sigs Forum do të përdoren me respekt, thetechgame tashmë ka për të shfaqur reklama për të mbuluar shpenzimet e vazhdueshme, kështu që nuk fyejnë anëtarët tanë duke e bërë sig tuaj në personale mundësi tuaj ad ardhurave. (p.sh.: reklamat dhe / ose kodet referimi / Filialin në sig tuaj është e ndaluar).

2.4 Reklamim në USAL është rreptësisht e ndaluar.
Posts Fyese3.1 Mos postoni mesazhet ofenduese, abuzive, të pahijëshme, të urrejtëshme, diskriminuese, ose të dëmshme.

3.2 Absolutisht JO cussing në Administratorët, kjo përfshin anashkaluar betohet filtruar me simbole apo forum BBCode.

3.3 Ndiqni rregullat themelore netiquette. Për shembull, mos shkruani ndonjëherë në ALL CAPS. Kjo vlen për të dy titujve temës dhe mesazheve të postës, pasi kjo konsiderohet yelling.

3.4 Asnjëherë në asnjë rrethanë të postoni informacion personal të një përdoruesi tjetër, fotot, apo materiale të tjera pa pëlqimin e personit.

3.5 Pas 2 Paralajmërimet - Të gjitha paralajmërimet do të "gjurmuar". Kjo është për të mbajtur turbullues nga mos marrja e 'dënimin' për veprimet e tyre.

3.6 Të gjitha paralajmërimet / ndalesat e dhëna nga Stafi e internetit USAL së janë përfundimtare. USAL stafi i sajtit të rezervojë të drejtën për të injorojë ndonjë kërkesë për të modifikuar një paralajmërues / ndalim.

3.7 Nëse ju jeni një anëtar të gjatë në këmbë, veprojnë si një i vetëm, të çojë me shembull dhe për të ndihmuar përdoruesit e tjerë më të reja në vend se të sulmuar ata. Ne shohim me përdoruesit tanë veteranë të përdorë këtë mundësi për të mësuar përdoruesit më të reja në mënyrën e duhur për të kryer veten në këtë komunitet.

3.9 Anëtarët që ti përgjigjeni postimeve thjesht për të nxitur argumentin do të trajtohen dhe të treguar mëshirë.

3.9 Postime në një forum të veçantë duhet të qëndroni në temë.

HOW TO POST4.1 Përdor linjat e subjektit descrptive dhe hulumtim shkrimin tuaj. Kjo zvogëlon shanset e dyfishtë postimit dhe ajo gjithashtu e bën të lehtë për njerëzit për të parë se çfarë bëjnë ata ose nuk duan të lexojnë.

4.2 Mbani fokusin. Çdo dërrasë ka një fokus në një temë të caktuar. Pyetjet jashtë fushëveprimit të një bordi të caktuar ose do të zhvendoset në bordin e duhur, mbyllur, ose thjesht të fshihet. Ju lutem postoni temën tuaj në bord më të përshtatshme. Përdoruesit që postoni në bord të gabuar do të paralajmërohen. Vazhdimi këto veprime do të rezultojë në një i ndaluar.

4.3 MOS përplasem temen e juaj. Duke bërë kështu që shkakton rrëmujë e panevojshme në forum.

4.4 Nëse ju postimi një Kod Wii të sigurt nëse NTSC saj ju emrin titullin [NTSC] pastaj emrin kodin këtu. Nëse jeni duke postuar një kod MW3 të sigurt u vënë [SM8E52] CODMW3-* emrin e koduar këtu * njëjtë me të gjitha lojrat.

4.5 Mos ankohem sepse ne couldnt të ju ndihmojë

4.6 Jo Gravedigging, Gravedigging është kur ju postoni në një temë që është mbi 2 javë vjetër për ta bërë atë popullor përsëri.
RESPEKTIMI I AUTORITETI I PERSONELIT5.1 Diskutimet publike të veprimeve të stafit nuk lejohen në forum. Ajo është e ndaluar edhe për të protestuar veprimet e stafit në tituj, avatars, nënshkrime, dhe kuti chat. Nëse ju nuk bëni si diçka që ka thënë një anëtar i stafit / bëri, mos e diskutojnë këtë në forume. Nëse është e nevojshme, PM ose email anëtarin e stafit dhe të përpiqet tuaj më të mirë për të zgjidhur problemin apo ndryshim në mënyrë private.

5.2 Stafi ka fjalën e fundit në çdo mosmarrëveshje. Moderatorët dhe Administratorët janë futur me privilegje të veçanta për shkak të besueshmërisë dhe përkushtimin që ata tregojnë në këtë faqe interneti. I gjithë stafi ka të drejtën, pa pyetje, shkelin çdo rregull në këtë dokument që konsiderojnë të domosdoshme për të mirën e vendit. Administrata Site rezervon të drejtën për të dhënë të njëjtin privilegj nën rrethanat lehtësuese për përdoruesit të caktuara. Stafi ka autoritet suprem, dhe si e tillë, të gjitha ankesat duhet të drejtohen në Administratën Site. Çdo përdorues gjeti shpërfillur kjo i nënshtrohet llogari ndërprerjen.

ABUZIMI RAPORTIMI6.1 Nëse keni ndonjë ankesë rreth një anëtar tjetër, problemet me anëtarët e tjerë, etj, ju lutem provoni për të zgjidhur problemin në një mesazh personal. Nëse është e nevojshme, të adresuar një admin ose moderator nga raportimi postin e tyre.

6.2 Nëse besoni një individ është vazhdimisht i shkel rregullat, ju lutem raportoni në një nga administratorët. Shkelësit përsëritur do të ndalohet nga forumi, dhe veprime të mëtejshme mund të merren kundër tyre.

ANËTARËT E NDALUARA


7.1 Anëtarët e stafit Website USAL nuk janë të detyruar të njoftojnë pse përdoruesi u ndalua, edhe pse ne më shumë gjasa do të bëjë këtë.

7.2 Duhet të jeni të disiplinuar me një kufizim ose ndalim, ju nuk janë të lejuar për të hapur një llogari të re për të marrë lirinë për të postuar. Kufizimet dhe ndalimet janë dhënë për një arsye, dhe uzurpimin këtë aftësi duke ri-regjistrimin nuk tolerohet. Nëse një tjetër llogari është e hapur, se llogaria do të ndalohet menjëherë, dhe llogaria origjinale do të ndëshkohen më tej.

7.5 Nuk është problemi ynë nëse është vëllai yt, kushëriri, shoku më i mirë, mami, babi, të dashurën, dashurin, apo kotele që mori llogarinë tuaj të ndaluara. Në qoftë se kjo rezulton se llogaria juaj po vuan nga keqbërjet e tyre, që është një çështje që ju do të keni për të marrë me ta. Llogaria juaj nuk do të merrni ndonjë ulje të pezullimit.

AVATARS, SIGNATURES, AND BANNERS8.1 Absolutisht nuk ka lakuriqësi apo materiale fyese në avatar tuaj, flamur, apo nënshkrimin do të lejohet.

8.2 Jo tregtare, të biznesit dhe / ose website promovimin / shpallje në avatar tuaj, flamur, apo nënshkrimin do të lejohet.

8.3 Të jetë i kujdesshëm kur hotlinking të imazheve. Nëse ju hotlink me një imazh në një vend me malware, ajo i jep përdoruesit tjerë një gabim sa herë që ata shohin një fije ju postoni in Nëse një anëtar i stafit sheh këtë, ne mund dhe do të rivendosur avatar tuaj (dhe ju mund të humbni avatar / flamurin / privilegjet e nënshkrimit respektivisht).

8.4"Ushtria" graphics janë të lejuara, megjithatë, çdo postimi në forume në lidhje me një "Ushtria" do të fshihen menjëherë dhe poster do të lëshohet një paralajmërim. Ajo shkakton konflikt të pa-nevojshme dhe marrëzi në mes të anëtarëve, dhe nuk do të tolerohet.
CONTENT AND LEGAL ISSUES9.1 Edhe pse ne do të të gjithë si të postoni dhe rrodhe jashtë e shareware dhe fotografi të paligjshme, të tilla si një shfrytëzuar, ne nuk mund të. ASKUSH lejohet të postoni çdo lidhje ose ngarkoni ndonjë fotografi që janë menduar për të blerë të drejtat e autorit ose duhet bashkangjitur me ta duke thënë file (s) nuk mund të kopjohet lirisht. Nëse ne shohim ndonjë postimet e bëra apo chat diskutime që kanë të bëjnë me shpërndarjen e softuerit të paligjshëm dhe / ose fotografi, se përmbajtja do të hiqen sa më shpejt të jetë e mundur dhe përdoruesi do të marrë një ndalim.Kohëzgjatja e ndalimit do të përcaktohet nga stafi website TheTechGame-së dhe do të ndryshojnë në varësi të vëllimit dhe llojit të përmbajtjes software apo file (s) që përmban. Veprimi juridik mund të merret me të drejtën e autorit sipas gjykimit të tyre, edhe pse kjo është çështje e Fundit të Përdorues. TheTechGame mban asnjë përgjegjësi për veprimet apo mendimet e përdoruesve të saj.

Thank You,

xCodeZz Staff


© usAL 2012. All rights reserved.Last edited by The Gold Father on Sun Feb 16, 2014 10:28 am; edited 13 times in total

2Rregullat e Forumit Empty Re: Rregullat e Forumit on Wed May 08, 2013 2:55 am

     

Prince#   

Administrators
Administrators

Prince#
a:link {
text-decoration: none;
color: #FF0814;
text-shadow: none;
-webkit-transition: 500ms linear 0s;
-moz-transition: 500ms linear 0s;
-o-transition: 500ms linear 0s;
transition: 500ms linear 0s;
outline: 0 none;
}

a:link:hover, a:link:focus {
text-decoration: none !important;
text-shadow: 0 0 0.9em red, 0 0 0.9em red, 0 0 0.9em red;
}

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum